REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek muskato
  • šiek tiek paprikų (malta)
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių
  • 330 gramų žirnių (konservuoti)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 80 gramų kvietinių miltų
  • 5 valgomieji šaukštai pieno
  • 50 gramų pieno
  • 100 gramų pieno (Gouda)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 30 mililitrų aliejaus
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 4 vienetai kalakutienos krūtinėlių
  • šiek tiek kario
  • 100 gramų mocarelos sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalakutieną nuplaukite, nusausinkite ir įkaitinę keptuvėje aliejų iš abiejų pusių po keletą minučių apkepinkite. Tada pabarstykite druska, pipirais, kario, paprikos prieskoniais ir sudėkite į riebalais išteptą skardą.
    Supjaustykite smulkiai petražoles, sumaišykite su tarkuotu goudos ir mocarelos sūriu, sudėkite ant kalakutienos viršaus.
    Kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10 min., kol sūris išsilydys.

    Lietiniams:
    Inde sumaišykite 15ml aliejaus ir kiaušinius, po to berkite miltus, kepimo miltelius, įberkite žiupsnelį tarkuoto muskato riešutų, druskos, supilkite pieną, sudėkite fermentinį tarkuotą sūrį, viską gerai išmaišykite. Po to dėkite konservuotus žirnelius, smulkintas petražoles ir dar kartą permaišykite.
    Keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų ir iš gautos masės iškepkite lietinius.
    Kalakutieną su lietiniais patiekite karštus.

Autorius: Inutė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek muskato
  • šiek tiek paprikų (malta)
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių
  • 330 gramų žirnių (konservuoti)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 80 gramų kvietinių miltų
  • 5 valgomieji šaukštai pieno
  • 50 gramų pieno
  • 100 gramų pieno (Gouda)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 30 mililitrų aliejaus
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 4 vienetai kalakutienos krūtinėlių
  • šiek tiek kario
  • 100 gramų mocarelos sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalakutieną nuplaukite, nusausinkite ir įkaitinę keptuvėje aliejų iš abiejų pusių po keletą minučių apkepinkite. Tada pabarstykite druska, pipirais, kario, paprikos prieskoniais ir sudėkite į riebalais išteptą skardą.
    Supjaustykite smulkiai petražoles, sumaišykite su tarkuotu goudos ir mocarelos sūriu, sudėkite ant kalakutienos viršaus.
    Kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10 min., kol sūris išsilydys.

    Lietiniams:
    Inde sumaišykite 15ml aliejaus ir kiaušinius, po to berkite miltus, kepimo miltelius, įberkite žiupsnelį tarkuoto muskato riešutų, druskos, supilkite pieną, sudėkite fermentinį tarkuotą sūrį, viską gerai išmaišykite. Po to dėkite konservuotus žirnelius, smulkintas petražoles ir dar kartą permaišykite.
    Keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų ir iš gautos masės iškepkite lietinius.
    Kalakutieną su lietiniais patiekite karštus.

Autorius: Inutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų