• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • 1.5 valgomojo šaukšto vandens (karštas)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kremui:
    2 kiaušinių trynių
    3 šaukštų cukraus
    400 g mascarponės sūrio
    mėlynių (šaldytų arba šviežių)
    1 apelsino

    Trynius išplakame su cukrumi ir karštu vandeniu. Kitame inde labai gerai išplakame kiaušinių baltymus su vaniliniu cukrumi. Miltus persijojame su kepimo milteliais ir kakava ir įmaišome į trynių masę. Galiausiai lengvai įmaišome baltymus. Masę pilame ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepame apie 15 - 20 min. Iškepusį ir dar karštą biskvitą iškart dedame ant virtuvinio rankšluoščio, greitai nulupame popierių ir susukame biskvitą, padarome vyniotinį su rakšluoščio "įdaru". Paliekame valandai kad gerai atvėstų.
    Kremui trynius gerai išplakame su cukrumi (čia labai dar tinka pora šaukštų Amaretto) dedame palaipsniui mascarpone ir gerai išplakame. Kremą tepame ant biskvito, barstome mėlynes, smulkintą apelsiną ir susukame vyniotinį. Vyniojame į maistinę plėvelę ir paliekame šaldytuve per naktį. Skanaus.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • 1.5 valgomojo šaukšto vandens (karštas)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kremui:
    2 kiaušinių trynių
    3 šaukštų cukraus
    400 g mascarponės sūrio
    mėlynių (šaldytų arba šviežių)
    1 apelsino

    Trynius išplakame su cukrumi ir karštu vandeniu. Kitame inde labai gerai išplakame kiaušinių baltymus su vaniliniu cukrumi. Miltus persijojame su kepimo milteliais ir kakava ir įmaišome į trynių masę. Galiausiai lengvai įmaišome baltymus. Masę pilame ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepame apie 15 - 20 min. Iškepusį ir dar karštą biskvitą iškart dedame ant virtuvinio rankšluoščio, greitai nulupame popierių ir susukame biskvitą, padarome vyniotinį su rakšluoščio "įdaru". Paliekame valandai kad gerai atvėstų.
    Kremui trynius gerai išplakame su cukrumi (čia labai dar tinka pora šaukštų Amaretto) dedame palaipsniui mascarpone ir gerai išplakame. Kremą tepame ant biskvito, barstome mėlynes, smulkintą apelsiną ir susukame vyniotinį. Vyniojame į maistinę plėvelę ir paliekame šaldytuve per naktį. Skanaus.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų