REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 2 vienetai rozmarino (šakelės)
  • 600 gramų jautienos
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek peletrūno
  • šiek tiek žolelių ir česnakų mišinio

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 2 vienetai rozmarino (šakelės)
  • 600 gramų jautienos
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek peletrūno
  • šiek tiek žolelių ir česnakų mišinio

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkiname česnaką ir rozmariną.
    Jautieną įtriname pirmiausiai druska, o po to česnaku, rozmarinu, SANTA MARIA žolelių ir česnakų mišiniu bei peletrūnu.
    Apipilame jautieną citrinos sultimis ir aliejumi.
    Išmaišome.
    Marinuojame apie 12 valandų.
    Kepame ant karštų žarijų.

Autorius: Eglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų