Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek alyvuogių (juodosios)
- 1 vienetas česnakų (galvutė)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas morkų
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 1 vienetas svogūnų
- 350 gramų jautienos
- 1 litras raudonojo vyno (sausas)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek žalumynų (Provanso)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į puoda dėti supjaustytą nedideliais gabaliukais jautieną, svogūną, česnaką, alyvuoges, į 4 dalis supjaustytus pomidorus, užpilti vynu ir palaikyti šaldytuve per naktį.
Ant mažos ugnies troškinti apie 2 - 3 val, jei reikia, įpilti dar vandens. Pagardinti druska, pipirais, pabarstyti žolelėmis. Patiekti su ryžiais.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek alyvuogių (juodosios)
- 1 vienetas česnakų (galvutė)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas morkų
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 1 vienetas svogūnų
- 350 gramų jautienos
- 1 litras raudonojo vyno (sausas)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek žalumynų (Provanso)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į puoda dėti supjaustytą nedideliais gabaliukais jautieną, svogūną, česnaką, alyvuoges, į 4 dalis supjaustytus pomidorus, užpilti vynu ir palaikyti šaldytuve per naktį.
Ant mažos ugnies troškinti apie 2 - 3 val, jei reikia, įpilti dar vandens. Pagardinti druska, pipirais, pabarstyti žolelėmis. Patiekti su ryžiais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą