Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 40 gramų cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis gvazdikėlių (malti)
- 1 valgomasis šaukštas imbierų (maltas)
- 200 gramų medaus
- 1 arbatinis šaukštelis muskato
- 2 vienetai kiaušinių
- 400 gramų kvietinių miltų
- 100 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kambario temperatūros sviestą išlydome kartu su medumi ir atvėsiname.
Beriame cukrų (jei mėgstate saldžiau, dėkite maždaug 50-70g) bei vanilinį cukrų, įmušame po vieną kiaušinį, beriame prieskonius.
Pamaišome.
Įsijojame miltus ir pradedame minkyti tešlą.
Išminkytą tešlą iškočiojame.
Iš jos išspaudžiame norimos formos sausainiukus ir kepame 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 12 min.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 40 gramų cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis gvazdikėlių (malti)
- 1 valgomasis šaukštas imbierų (maltas)
- 200 gramų medaus
- 1 arbatinis šaukštelis muskato
- 2 vienetai kiaušinių
- 400 gramų kvietinių miltų
- 100 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kambario temperatūros sviestą išlydome kartu su medumi ir atvėsiname.
Beriame cukrų (jei mėgstate saldžiau, dėkite maždaug 50-70g) bei vanilinį cukrų, įmušame po vieną kiaušinį, beriame prieskonius.
Pamaišome.
Įsijojame miltus ir pradedame minkyti tešlą.
Išminkytą tešlą iškočiojame.
Iš jos išspaudžiame norimos formos sausainiukus ir kepame 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 12 min.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą