REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 700 gramų mesos (Kiaulienos ir jautieno faršas)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek prieskonių
  • 10 vienetų pievagrybių (dideli)
  • 2 riekės batono (sužiedėjęs)
  • 1 skiltelė česnakų
  • šiek tiek krapų (švieži)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 700 gramų mesos (Kiaulienos ir jautieno faršas)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek prieskonių
  • 10 vienetų pievagrybių (dideli)
  • 2 riekės batono (sužiedėjęs)
  • 1 skiltelė česnakų
  • šiek tiek krapų (švieži)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pievagrybius nuplauname, nusausiname, išpjauname kotelius ir šiek tiek išskobiame jo vidų, kad daugiau tilptų faršo.
  2. Keptuvėje pakepiname susmulkintą svogūną ir česnaką. Tada į faršą įmušame kiaušinius, sudedame vandenyje išmirkytą batoną, įdedame druską, pipirus, faršo prieskonius, sudedame pakepintą svogūną su česnaku ir paruošiame faršą.
  3. Į kiekvieną pievagrybį dedame faršo ir pašauname į 200° įkaitintą orkaitę. Kepame 20-30 min.
  4. Iškeptus pievagrybius patiekiame pabarstytus šviežiais krapais.

Autorius: Gintarė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų