• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 stiklinė krapų (smulkinti)
  • 80 gramų slyvų (džiovintos)
  • 0.5 stiklinės žirnių (švieži)
  • 500 gramų kiaulienos (kaulai)
  • 125 gramai kiaulienos kumpio (rūkytas)
  • 500 gramų ungurių (šviežias)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kaulai ir rūkytas kumpis užpilami 1,5L vandens ir verdama. Išviręs sultinys perkošiamas per sietelį. Pirmiausia į sultinį sudedami žalumynai, po to — žalieji žirneliai ir mirkytos džiovintos slyvos, o po 10 min.— paruošti ungurio gabalai. Sriuba pasūdoma, įberiama pipirų, cukraus, krapų. Išvirusi sriuba tučtuojau paduodama valgyti.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų