REKLAMA
  
  REKLAMA
     
 Porcijų skaičius: 15
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Viską supjaustome kubeliais.
 - Į puodą (pageidautina su storų dugnų) sudedam lašinius ir apkepinam kol visi riebalai neišsiskirs. Spirgučius išimam.
 - Sudedam svogūnus, pakepinam. Suberiame paprika, kmynus, išmaišome ir patroškiname 2min. Sudedame mėsa, ir patroškiname 7min. Padruskiname, papipiriname. Supilame tiek vandens, kad apsemtu mėsą. Troškiname 1,5-2val., reikalui esant dapilame vandens.
 - Sudedame bulves, supilame 2-2,5l vandens ir verdame kol bulves išvirs. Sudedame papriką, pomidorus ir dar verdame 5-7min. Sudedam česnaką. Pasūdome. Skanaus.
 
REKLAMA
 
  
