REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 700 gramų jautienos (file)
  • 100 gramų lašinių (švieži)
  • 300 gramų pomidorų pastos
  • 700 gramų bulvių
  • 200 gramų svogūnų
  • 200 gramų paprikų
  • 3 skiltelės česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis kmynų
  • 1 valgomasis šaukštas paprikų (malta)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 700 gramų jautienos (file)
  • 100 gramų lašinių (švieži)
  • 300 gramų pomidorų pastos
  • 700 gramų bulvių
  • 200 gramų svogūnų
  • 200 gramų paprikų
  • 3 skiltelės česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis kmynų
  • 1 valgomasis šaukštas paprikų (malta)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 15

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viską supjaustome kubeliais.
  2. Į puodą (pageidautina su storų dugnų) sudedam lašinius ir apkepinam kol visi riebalai neišsiskirs. Spirgučius išimam.
  3. Sudedam svogūnus, pakepinam. Suberiame paprika, kmynus, išmaišome ir patroškiname 2min. Sudedame mėsa, ir patroškiname 7min. Padruskiname, papipiriname. Supilame tiek vandens, kad apsemtu mėsą. Troškiname 1,5-2val., reikalui esant dapilame vandens.
  4. Sudedame bulves, supilame 2-2,5l vandens ir verdame kol bulves išvirs. Sudedame papriką, pomidorus ir dar verdame 5-7min. Sudedam česnaką. Pasūdome. Skanaus.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų