Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas cukraus
- 300 mililitrų vandens
- šiek tiek citrinos rūgšties
- šiek tiek vanilinio cukraus
- 1 kilogramas gudobelių (uogos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Uogas surūšiuoti, išmesti pažeistas uogas, lapus ir vaiskočius, nuplauti, išdžiovinti ir sudėti į emaliuotą puodą.
Užpilti karštu sirupu (1 kg vaisių 1 kg cukraus ir 0,3 litro vandens) ir palaikyti 10 valandų.
Išvirti per vieną kartą įdėjus citrinos rūgšties ir vanilinio cukraus atitinkamai 1,5 ir 0,05 g vienam kg gudobelės vaisių.
Uogienę sudėti į sterilizuotus stiklainius, uždaryti ir ataušinti.
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas cukraus
- 300 mililitrų vandens
- šiek tiek citrinos rūgšties
- šiek tiek vanilinio cukraus
- 1 kilogramas gudobelių (uogos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Uogas surūšiuoti, išmesti pažeistas uogas, lapus ir vaiskočius, nuplauti, išdžiovinti ir sudėti į emaliuotą puodą.
Užpilti karštu sirupu (1 kg vaisių 1 kg cukraus ir 0,3 litro vandens) ir palaikyti 10 valandų.
Išvirti per vieną kartą įdėjus citrinos rūgšties ir vanilinio cukraus atitinkamai 1,5 ir 0,05 g vienam kg gudobelės vaisių.
Uogienę sudėti į sterilizuotus stiklainius, uždaryti ir ataušinti.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą