REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek paprikų (malta)
  • 100 gramų batono
  • 10 gramų baltojo vyno
  • šiek tiek druskos
  • 10 gramų sviesto
  • 30 gramų grietinės
  • 125 gramai grybų (baltieji, šviežūs)
  • 20 gramų sūris

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpintame svieste pakepinkite grybus 15 minučių.
    Tada įpilkite vyno ir dar patroškinkite ant didelio karščio 2 minutes.
    Sumažinkite ugnį, įbarstykite pipirų, druskos, įdėkite grietinės ir tarkuoto sūrio, išmaišykite.
    Troškinkite ant silpnos ugnies, kol mišinys sutirštės. Patiekite su šiek tiek padžiovinta duona aptepta sviestu.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek paprikų (malta)
  • 100 gramų batono
  • 10 gramų baltojo vyno
  • šiek tiek druskos
  • 10 gramų sviesto
  • 30 gramų grietinės
  • 125 gramai grybų (baltieji, šviežūs)
  • 20 gramų sūris

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpintame svieste pakepinkite grybus 15 minučių.
    Tada įpilkite vyno ir dar patroškinkite ant didelio karščio 2 minutes.
    Sumažinkite ugnį, įbarstykite pipirų, druskos, įdėkite grietinės ir tarkuoto sūrio, išmaišykite.
    Troškinkite ant silpnos ugnies, kol mišinys sutirštės. Patiekite su šiek tiek padžiovinta duona aptepta sviestu.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų