Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek paprikų (malta)
- 100 gramų batono
- 10 gramų baltojo vyno
- šiek tiek druskos
- 10 gramų sviesto
- 30 gramų grietinės
- 125 gramai grybų (baltieji, šviežūs)
- 20 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ištirpintame svieste pakepinkite grybus 15 minučių.
Tada įpilkite vyno ir dar patroškinkite ant didelio karščio 2 minutes.
Sumažinkite ugnį, įbarstykite pipirų, druskos, įdėkite grietinės ir tarkuoto sūrio, išmaišykite.
Troškinkite ant silpnos ugnies, kol mišinys sutirštės. Patiekite su šiek tiek padžiovinta duona aptepta sviestu.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek paprikų (malta)
- 100 gramų batono
- 10 gramų baltojo vyno
- šiek tiek druskos
- 10 gramų sviesto
- 30 gramų grietinės
- 125 gramai grybų (baltieji, šviežūs)
- 20 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ištirpintame svieste pakepinkite grybus 15 minučių.
Tada įpilkite vyno ir dar patroškinkite ant didelio karščio 2 minutes.
Sumažinkite ugnį, įbarstykite pipirų, druskos, įdėkite grietinės ir tarkuoto sūrio, išmaišykite.
Troškinkite ant silpnos ugnies, kol mišinys sutirštės. Patiekite su šiek tiek padžiovinta duona aptepta sviestu.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą