REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 valgomieji šaukštai medaus
  • 500 gramų vištienos sparnelių
  • 3 valgomieji šaukštai baltojo vyno (sausas)
  • 4 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus (augalinis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Česnaką susmulkiname ir sumaišome su druska ir pipirais. Prieskonių mišiniu įtriname sparnelius.
    Sojos padažą sumaišome su vynu, aliejumi ir medumi. Šiuo marinatu užpilame sparnelius ir sandariai uždengę dedame į šaldytuvą. Laikome apie 4-5 valandas.
    Kepame keptuvėje ar virš žarijų lauke.

Autorius: Neringa

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 valgomieji šaukštai medaus
  • 500 gramų vištienos sparnelių
  • 3 valgomieji šaukštai baltojo vyno (sausas)
  • 4 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus (augalinis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Česnaką susmulkiname ir sumaišome su druska ir pipirais. Prieskonių mišiniu įtriname sparnelius.
    Sojos padažą sumaišome su vynu, aliejumi ir medumi. Šiuo marinatu užpilame sparnelius ir sandariai uždengę dedame į šaldytuvą. Laikome apie 4-5 valandas.
    Kepame keptuvėje ar virš žarijų lauke.

Autorius: Neringa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų