Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 valgomieji šaukštai medaus
- 500 gramų vištienos sparnelių
- 3 valgomieji šaukštai baltojo vyno (sausas)
- 4 valgomieji šaukštai sojos padažo
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus (augalinis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Česnaką susmulkiname ir sumaišome su druska ir pipirais. Prieskonių mišiniu įtriname sparnelius.
Sojos padažą sumaišome su vynu, aliejumi ir medumi. Šiuo marinatu užpilame sparnelius ir sandariai uždengę dedame į šaldytuvą. Laikome apie 4-5 valandas.
Kepame keptuvėje ar virš žarijų lauke.
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 valgomieji šaukštai medaus
- 500 gramų vištienos sparnelių
- 3 valgomieji šaukštai baltojo vyno (sausas)
- 4 valgomieji šaukštai sojos padažo
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus (augalinis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Česnaką susmulkiname ir sumaišome su druska ir pipirais. Prieskonių mišiniu įtriname sparnelius.
Sojos padažą sumaišome su vynu, aliejumi ir medumi. Šiuo marinatu užpilame sparnelius ir sandariai uždengę dedame į šaldytuvą. Laikome apie 4-5 valandas.
Kepame keptuvėje ar virš žarijų lauke.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą