Porcijų skaičius: 2
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas baklažanų
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 žiupsnelis žolelių
- 1 žiupsnelis druskos
- 1 žiupsnelis pipirai
- Padažui:
- 100 mililitrų aliejaus
- 50 mililitrų baltojo vyno acto
- 4 skiltelės česnakų
- 1 vienetas rausvųjų svogūnų
- 1 vienetas čili pipirų
- 1 sauja petražolių
- 1 žiupsnelis druskos
- 1 žiupsnelis pipirai
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas baklažanų
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 žiupsnelis žolelių
- 1 žiupsnelis druskos
- 1 žiupsnelis pipirai
- Padažui:
- 100 mililitrų aliejaus
- 50 mililitrų baltojo vyno acto
- 4 skiltelės česnakų
- 1 vienetas rausvųjų svogūnų
- 1 vienetas čili pipirų
- 1 sauja petražolių
- 1 žiupsnelis druskos
- 1 žiupsnelis pipirai
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą