Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 500 gramų grikių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- šiek tiek pieno
- 5 vienetai pievagrybių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 2 vienetai sultinio (kubeliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirti grikius pasūdintame vandenyje. Supjaustyti griežinėliais pievagrybius, įpilti į keptuvę aliejaus ir apkepti pievagrybius, kol gražiai pagels. Tada į tą pačią keptuvę su pievagrybiais suberti miltus ir išmaišius pakepti keleta sekundžiu, maišant įpilti pieno ir dar pakaitinti, Pieno reikia pilti kol gausis norimo tirštumo padažas, sudėti druską, pipirus ir bulijoną ir dar kartą viską išmaišyti. Išvirtus grikius sudėti į lėkštę ir užpilti padažu.
INGREDIENTAI:
- 500 gramų grikių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- šiek tiek pieno
- 5 vienetai pievagrybių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 2 vienetai sultinio (kubeliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirti grikius pasūdintame vandenyje. Supjaustyti griežinėliais pievagrybius, įpilti į keptuvę aliejaus ir apkepti pievagrybius, kol gražiai pagels. Tada į tą pačią keptuvę su pievagrybiais suberti miltus ir išmaišius pakepti keleta sekundžiu, maišant įpilti pieno ir dar pakaitinti, Pieno reikia pilti kol gausis norimo tirštumo padažas, sudėti druską, pipirus ir bulijoną ir dar kartą viską išmaišyti. Išvirtus grikius sudėti į lėkštę ir užpilti padažu.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą