Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- 1 stiklinė grikių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 150 gramų svogūnų
- 300 gramų pievagrybių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Susmulkiname svogūną ir česnako skiltelę, kubeliais supjaustome grybus.
Įkaitiname keptuvėje aliejų ir pakepiname svogūnus bei česnaką. Sudedame grybus ir kepiname apie 5 minutes.
Suberiame grikius ir supilame 2 stiklines vandens.
Įberiame prieskonių ir verdame 15-20 minučių.
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- 1 stiklinė grikių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 150 gramų svogūnų
- 300 gramų pievagrybių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Susmulkiname svogūną ir česnako skiltelę, kubeliais supjaustome grybus.
Įkaitiname keptuvėje aliejų ir pakepiname svogūnus bei česnaką. Sudedame grybus ir kepiname apie 5 minutes.
Suberiame grikius ir supilame 2 stiklines vandens.
Įberiame prieskonių ir verdame 15-20 minučių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą