Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 saujos aguonų
- šiek tiek aviečių
- 100 gramų cukraus
- 1 stiklinė sirupo (aviečių)
- 500 gramų grietinėlės (30% riebumo)
- 4 arbatiniai šaukšteliai želatinos
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grietinėlę, cukrų bei vanilinį cukrų nuolat maišant pakaitinkite apie 6 min.
Tuomet sudėkite su 2 šaukštais vandens ištirpintą želatiną, gerai išmaišykite, sudėkite vandenyje išmirkintas bei sumaltas aguonas, išmaišykite ir supilstykite masę į 5 formeles.
Masei atvėsus, padėkite formeles bent 4 val. į šaldytuvą.
Desertui sušalus išimkite jį iš formelių, sudėkite į lėkštes, apšlakstykite aviečių sirupu, papuoškite avietėmis ir patiekite.
Mūsų šeimos Kalėdos, be šio deserto, yra tiesiog neįsivaizduojamos.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 saujos aguonų
- šiek tiek aviečių
- 100 gramų cukraus
- 1 stiklinė sirupo (aviečių)
- 500 gramų grietinėlės (30% riebumo)
- 4 arbatiniai šaukšteliai želatinos
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grietinėlę, cukrų bei vanilinį cukrų nuolat maišant pakaitinkite apie 6 min.
Tuomet sudėkite su 2 šaukštais vandens ištirpintą želatiną, gerai išmaišykite, sudėkite vandenyje išmirkintas bei sumaltas aguonas, išmaišykite ir supilstykite masę į 5 formeles.
Masei atvėsus, padėkite formeles bent 4 val. į šaldytuvą.
Desertui sušalus išimkite jį iš formelių, sudėkite į lėkštes, apšlakstykite aviečių sirupu, papuoškite avietėmis ir patiekite.
Mūsų šeimos Kalėdos, be šio deserto, yra tiesiog neįsivaizduojamos.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą