REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas tešlos (sluoksniuota bemielė )
  • 4 vienetai obuolių
  • 5 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 40 gramų sviesto
  • 5 arbatiniai šaukšteliai cukraus (rudas)

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas tešlos (sluoksniuota bemielė )
  • 4 vienetai obuolių
  • 5 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 40 gramų sviesto
  • 5 arbatiniai šaukšteliai cukraus (rudas)

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 15

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlą išimkite iš šaldymo kameros ir palikite ~15~20 min kambario temperatūroje, kad atšiltų.
  2. Tuo metu nulupkite ir supjaustykite obuolius, sumaišykite su 2 rūšių cukrumi ir cinamonu (galite užpilti šiek tiek citrinos sulčių, kad obuoliai nepatamsėtų).
  3. Tešlą šiek tiek iškočiokite, iš jos išpjaustykite norimo dydžio kvadratėlius.
  4. Ant kiekvieno kvadratėlio dėkite obuolių, ir patepę kraštelius tirpintu sviestu (kad geriau suliptų) suklijuokite.
  5. Bandeles patepkite lydytu sviestu ir pabarstykite 2 rūšių cukraus ir cinamono mišiniu.

    Kepkite ~20 min 180 laipsnių orkaitėje.

    SKANAUS!

Autorius: Greta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų