Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek kopūstų (mėlynas)
- šiek tiek kopūstų (žalias)
- šiek tiek migdolų
- 2 vienetai morkų
- 5 arbatiniai šaukšteliai alyvuogių aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas acto
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Abiejų rūšių kopūstus nuplauname ir plonai supjaustome, morką sutarkuojame, riešutus perliejem virintu vandeniu ir nuimame lovelius, tada juos supjaustome. Viską sudedame į indą užpilame aliejaus, uždedame druskos ir šaukštelį acto gerai išmaišome. Greita ir skanu ; )
INGREDIENTAI:
- šiek tiek kopūstų (mėlynas)
- šiek tiek kopūstų (žalias)
- šiek tiek migdolų
- 2 vienetai morkų
- 5 arbatiniai šaukšteliai alyvuogių aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas acto
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Abiejų rūšių kopūstus nuplauname ir plonai supjaustome, morką sutarkuojame, riešutus perliejem virintu vandeniu ir nuimame lovelius, tada juos supjaustome. Viską sudedame į indą užpilame aliejaus, uždedame druskos ir šaukštelį acto gerai išmaišome. Greita ir skanu ; )
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą