Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- 1 vienetas citrinų
- 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
- 2 vienetai greipfruktų
- 3 valgomieji šaukštai lazdyno reišutų (smulkinti)
- 3 valgomieji šaukštai medaus
- 250 mililitrų grietinės
- 2 valgomieji šaukštai želatinos (tirpinta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nulupkite greipfrutus ir atskirkite nuo minkštimo karčiąsias plėveles.
Grietinę išplakite su cukrumi, medumi, nutarkuota citrinos žievele bei šviežiai išspaustomis citrinos sultimis.
Į išplaktą grietinės masę sudėkite greipfrutų minkštimą, supilkite ištirpintą želatiną ir išmaišykite.
Paruoštą kremą supilstykite į deserto indelius ir dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
Prieš patiekdama papuoškite apelsino ar greipfruto skiltelėmis, pabarstykite smulkintais lazdynų riešutais.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- 1 vienetas citrinų
- 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
- 2 vienetai greipfruktų
- 3 valgomieji šaukštai lazdyno reišutų (smulkinti)
- 3 valgomieji šaukštai medaus
- 250 mililitrų grietinės
- 2 valgomieji šaukštai želatinos (tirpinta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nulupkite greipfrutus ir atskirkite nuo minkštimo karčiąsias plėveles.
Grietinę išplakite su cukrumi, medumi, nutarkuota citrinos žievele bei šviežiai išspaustomis citrinos sultimis.
Į išplaktą grietinės masę sudėkite greipfrutų minkštimą, supilkite ištirpintą želatiną ir išmaišykite.
Paruoštą kremą supilstykite į deserto indelius ir dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
Prieš patiekdama papuoškite apelsino ar greipfruto skiltelėmis, pabarstykite smulkintais lazdynų riešutais.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą