REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų gražgarsčių
  • 50 gramų šaltai rūkytos lašišos
  • 20 gramų pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 20 gramų sūris (kietasis)
  • 0.5 vieneto citrinų
  • 1 valgomasis šaukštas kedro riešutų
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas citrinų sultys
  • 1 arbatinis šaukštelis medaus
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
  • 1 žiupsnelis druskos

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų gražgarsčių
  • 50 gramų šaltai rūkytos lašišos
  • 20 gramų pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 20 gramų sūris (kietasis)
  • 0.5 vieneto citrinų
  • 1 valgomasis šaukštas kedro riešutų
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas citrinų sultys
  • 1 arbatinis šaukštelis medaus
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
  • 1 žiupsnelis druskos

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Per pusę perpjautus mažuosius pomidorus ir nedideliais gabalėliais supjaustyti lašišą sudėti ant švarių, nusausintų gražgarstės lapelių.
  2. Ant viršaus suberti šiaudeliais pjaustytą kietąjį sūrį ir lengvai pakepintus kedro riešutus.
  3. Atskirai sumaišyti skystą medų, garstyčias, druską, aliejų, citrinos sultis ir užpilu pašlakstyti salotas.
  4. Papuošti citrinos rieklėmis.

Autorius: Laima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų