REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek ananasų (konservuoti)
  • 4 vienetai bulvių
  • šiek tiek cinamono
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas obuolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 200 gramų vištiena (odelės)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 50 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Štai šįkart siunčiu receptėlį, kurį išmokau iš savo mamos. Tai gardūs mėsiški suktinukai.

    Įtriname vištienos odeles prieskonių mišiniu(druska, vištienos prieskoniai, juodųjų ir kvapiųjų maltų pipirų mišinys);

    Pasiruošiame faršą (įmušame kiaušinius, įberiame prieskonius, sudedame supjaustytus ananasų gabaliukus, tarkuotą sūrį, smulkiai supjaustytą svogūno skiltelę);

    Susipjaustome nuluptus obuolius skiltelėmis;
    Sutarkuojame morką per burokinę tarką;
    Supjaustome bulves skiltimis;
    Supjaustome svogūnus;
    Į skardos dugną gausiai barstome tarkuotų morkų, svogūnų bei prieskonių;

    Imame vištos odelę, ant jos dedame įdarą ir tvirtai suvyniojame, kad nebūtų tarpelių;

    Tuomet dedame suktinuką į skardą.Taip suvyniojame ir sudedame visus;
    Į Tarpus dedame bulvių ir obuolių skilteles;
    Svarbu! Dėkite bulvių ir obuolių skilteles taip, kad jos nesiliestų, priešingu atveju nuo obuolių rūgštelės bulvės bus kietos it nekeptos.
    Dar pabarstome prieskonių, morkų, svogūnų, o bulves apibarstome cinamonu;
    Uždengiame dangčiu ir kepame įkaitintoje iki 200laipsnių orkaitėje apie 35min. Tuomet atidengiame dangtį ir dar kepame kol apskrus.

    Tiekiame su mėgstamu garnyru.

    Skanaus !

Autorius: Roberta

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek ananasų (konservuoti)
  • 4 vienetai bulvių
  • šiek tiek cinamono
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas obuolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 200 gramų vištiena (odelės)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 50 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Štai šįkart siunčiu receptėlį, kurį išmokau iš savo mamos. Tai gardūs mėsiški suktinukai.

    Įtriname vištienos odeles prieskonių mišiniu(druska, vištienos prieskoniai, juodųjų ir kvapiųjų maltų pipirų mišinys);

    Pasiruošiame faršą (įmušame kiaušinius, įberiame prieskonius, sudedame supjaustytus ananasų gabaliukus, tarkuotą sūrį, smulkiai supjaustytą svogūno skiltelę);

    Susipjaustome nuluptus obuolius skiltelėmis;
    Sutarkuojame morką per burokinę tarką;
    Supjaustome bulves skiltimis;
    Supjaustome svogūnus;
    Į skardos dugną gausiai barstome tarkuotų morkų, svogūnų bei prieskonių;

    Imame vištos odelę, ant jos dedame įdarą ir tvirtai suvyniojame, kad nebūtų tarpelių;

    Tuomet dedame suktinuką į skardą.Taip suvyniojame ir sudedame visus;
    Į Tarpus dedame bulvių ir obuolių skilteles;
    Svarbu! Dėkite bulvių ir obuolių skilteles taip, kad jos nesiliestų, priešingu atveju nuo obuolių rūgštelės bulvės bus kietos it nekeptos.
    Dar pabarstome prieskonių, morkų, svogūnų, o bulves apibarstome cinamonu;
    Uždengiame dangčiu ir kepame įkaitintoje iki 200laipsnių orkaitėje apie 35min. Tuomet atidengiame dangtį ir dar kepame kol apskrus.

    Tiekiame su mėgstamu garnyru.

    Skanaus !

Autorius: Roberta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų