Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek ananasų (konservuoti)
- 4 vienetai bulvių
- šiek tiek cinamono
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas obuolių
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų kiaulės faršo
- 200 gramų vištiena (odelės)
- 2 vienetai kiaušinių
- 50 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių
- šiek tiek kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Štai šįkart siunčiu receptėlį, kurį išmokau iš savo mamos. Tai gardūs mėsiški suktinukai.
Įtriname vištienos odeles prieskonių mišiniu(druska, vištienos prieskoniai, juodųjų ir kvapiųjų maltų pipirų mišinys);
Pasiruošiame faršą (įmušame kiaušinius, įberiame prieskonius, sudedame supjaustytus ananasų gabaliukus, tarkuotą sūrį, smulkiai supjaustytą svogūno skiltelę);
Susipjaustome nuluptus obuolius skiltelėmis;
Sutarkuojame morką per burokinę tarką;
Supjaustome bulves skiltimis;
Supjaustome svogūnus;
Į skardos dugną gausiai barstome tarkuotų morkų, svogūnų bei prieskonių;
Imame vištos odelę, ant jos dedame įdarą ir tvirtai suvyniojame, kad nebūtų tarpelių;
Tuomet dedame suktinuką į skardą.Taip suvyniojame ir sudedame visus;
Į Tarpus dedame bulvių ir obuolių skilteles;
Svarbu! Dėkite bulvių ir obuolių skilteles taip, kad jos nesiliestų, priešingu atveju nuo obuolių rūgštelės bulvės bus kietos it nekeptos.
Dar pabarstome prieskonių, morkų, svogūnų, o bulves apibarstome cinamonu;
Uždengiame dangčiu ir kepame įkaitintoje iki 200laipsnių orkaitėje apie 35min. Tuomet atidengiame dangtį ir dar kepame kol apskrus.
Tiekiame su mėgstamu garnyru.
Skanaus !
INGREDIENTAI:
- šiek tiek ananasų (konservuoti)
- 4 vienetai bulvių
- šiek tiek cinamono
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas obuolių
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų kiaulės faršo
- 200 gramų vištiena (odelės)
- 2 vienetai kiaušinių
- 50 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių
- šiek tiek kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Štai šįkart siunčiu receptėlį, kurį išmokau iš savo mamos. Tai gardūs mėsiški suktinukai.
Įtriname vištienos odeles prieskonių mišiniu(druska, vištienos prieskoniai, juodųjų ir kvapiųjų maltų pipirų mišinys);
Pasiruošiame faršą (įmušame kiaušinius, įberiame prieskonius, sudedame supjaustytus ananasų gabaliukus, tarkuotą sūrį, smulkiai supjaustytą svogūno skiltelę);
Susipjaustome nuluptus obuolius skiltelėmis;
Sutarkuojame morką per burokinę tarką;
Supjaustome bulves skiltimis;
Supjaustome svogūnus;
Į skardos dugną gausiai barstome tarkuotų morkų, svogūnų bei prieskonių;
Imame vištos odelę, ant jos dedame įdarą ir tvirtai suvyniojame, kad nebūtų tarpelių;
Tuomet dedame suktinuką į skardą.Taip suvyniojame ir sudedame visus;
Į Tarpus dedame bulvių ir obuolių skilteles;
Svarbu! Dėkite bulvių ir obuolių skilteles taip, kad jos nesiliestų, priešingu atveju nuo obuolių rūgštelės bulvės bus kietos it nekeptos.
Dar pabarstome prieskonių, morkų, svogūnų, o bulves apibarstome cinamonu;
Uždengiame dangčiu ir kepame įkaitintoje iki 200laipsnių orkaitėje apie 35min. Tuomet atidengiame dangtį ir dar kepame kol apskrus.
Tiekiame su mėgstamu garnyru.
Skanaus !
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą