• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 kilogramai kiaulienos
  • 5 vienetai svogūnų
  • 2 stiklinės acto
  • 1 stiklinė vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai (juodieji)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 kilogramai kiaulienos
  • 5 vienetai svogūnų
  • 2 stiklinės acto
  • 1 stiklinė vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai (juodieji)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais, svogūnus - storais žiedais. Mėsą ir svogūnus sudėti į didelį puodą, supilti actą, vandenį, berti druskos, pipirų, išmaišyti ir marinuoti kelias valandas. Pakaitomis, ant iešmų, verti svogūnus ir mėsą ir kepti ant žarijų.

Autorius: Lina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų