Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 500 gramų bulvių
- 150 gramų morkų
- 300 gramų pomidorų pastos
- 0.5 vieneto porų
- 1 vienetas svogūnų
- 300 gramų lašišų (arba upėtakio filė)
- 500 mililitrų grietinėlės (10-20 proc. riebumo)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Porą ir svogūną susmulkinkite, morkas sutarkuokite, o bulves supjaustykite kubeliais.
Lašišą ir pomidorus taip pat supjaustykite mažais gabaliukais.
Įkaitinkite puode kelis šlakelius aliejaus ir suberkite porus bei svogūnus. Pakepinkite iki 2 minučių. Tuomet suberkite morkas ir vis pamaišant kepinkite dar 2-3 minutes. Sudėkite pomidorus ir supilkite 1 litrą vandens. Užvirkite. Kai vanduo užverda pridėkite bulvių ir prieskonių. Virkite nuo 5 iki 7 minučių.
Sudėkite lašišą, supilkite grietinėlę ir virkite apie 5 minutes. Į sriubą įberkite mėgiamų žalumynų. Tinka tiek švieži, tiek džiovinti.
INGREDIENTAI:
- 500 gramų bulvių
- 150 gramų morkų
- 300 gramų pomidorų pastos
- 0.5 vieneto porų
- 1 vienetas svogūnų
- 300 gramų lašišų (arba upėtakio filė)
- 500 mililitrų grietinėlės (10-20 proc. riebumo)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Porą ir svogūną susmulkinkite, morkas sutarkuokite, o bulves supjaustykite kubeliais.
Lašišą ir pomidorus taip pat supjaustykite mažais gabaliukais.
Įkaitinkite puode kelis šlakelius aliejaus ir suberkite porus bei svogūnus. Pakepinkite iki 2 minučių. Tuomet suberkite morkas ir vis pamaišant kepinkite dar 2-3 minutes. Sudėkite pomidorus ir supilkite 1 litrą vandens. Užvirkite. Kai vanduo užverda pridėkite bulvių ir prieskonių. Virkite nuo 5 iki 7 minučių.
Sudėkite lašišą, supilkite grietinėlę ir virkite apie 5 minutes. Į sriubą įberkite mėgiamų žalumynų. Tinka tiek švieži, tiek džiovinti.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą