REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių
  • 150 gramų morkų
  • 300 gramų pomidorų pastos
  • 0.5 vieneto porų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų lašišų (arba upėtakio filė)
  • 500 mililitrų grietinėlės (10-20 proc. riebumo)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Porą ir svogūną susmulkinkite, morkas sutarkuokite, o bulves supjaustykite kubeliais.
    Lašišą ir pomidorus taip pat supjaustykite mažais gabaliukais.
    Įkaitinkite puode kelis šlakelius aliejaus ir suberkite porus bei svogūnus. Pakepinkite iki 2 minučių. Tuomet suberkite morkas ir vis pamaišant kepinkite dar 2-3 minutes. Sudėkite pomidorus ir supilkite 1 litrą vandens. Užvirkite. Kai vanduo užverda pridėkite bulvių ir prieskonių. Virkite nuo 5 iki 7 minučių.
    Sudėkite lašišą, supilkite grietinėlę ir virkite apie 5 minutes. Į sriubą įberkite mėgiamų žalumynų. Tinka tiek švieži, tiek džiovinti.

Autorius: Saulė

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių
  • 150 gramų morkų
  • 300 gramų pomidorų pastos
  • 0.5 vieneto porų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų lašišų (arba upėtakio filė)
  • 500 mililitrų grietinėlės (10-20 proc. riebumo)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Porą ir svogūną susmulkinkite, morkas sutarkuokite, o bulves supjaustykite kubeliais.
    Lašišą ir pomidorus taip pat supjaustykite mažais gabaliukais.
    Įkaitinkite puode kelis šlakelius aliejaus ir suberkite porus bei svogūnus. Pakepinkite iki 2 minučių. Tuomet suberkite morkas ir vis pamaišant kepinkite dar 2-3 minutes. Sudėkite pomidorus ir supilkite 1 litrą vandens. Užvirkite. Kai vanduo užverda pridėkite bulvių ir prieskonių. Virkite nuo 5 iki 7 minučių.
    Sudėkite lašišą, supilkite grietinėlę ir virkite apie 5 minutes. Į sriubą įberkite mėgiamų žalumynų. Tinka tiek švieži, tiek džiovinti.

Autorius: Saulė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų