• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 2 vienetai vaflių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 4 žiupsneliai prieskonių (Vegeta)

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 2 vienetai vaflių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 4 žiupsneliai prieskonių (Vegeta)

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į faršą sutarkuoti svogūną, berti prieskonius.
    Išmaišyti.
  2. Paruoštą faršą užtepti ant vieno vaflių lakšto, kitu lakštu uždengti.
    Supjaustyti norimo dydžio gabaliukais.
  3. Gabaliukus pamirkyti kiaušinio plakinyje, kepti keptuvėje.

Autorius: Renata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų