REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas sultinio (kubelis)
  • 100 gramų grybų (džiovinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tokį sultinį džūkijoje patiekdavo ant stalo Kūčioms ar Kalėdoms.

    Išverdami džiovinti grybai. Grybai panaudojami kitiems patiekalams, o į nuovirą įdedamas 1 kubelis (1 litrui) sultinio. Kai kurie dar deda perlinių kruopų. Sultinys valgomas (geriamas) ir karštas ir šaltas. Be nieko, arba su juoda duona.

Autorius: Tomas M.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas sultinio (kubelis)
  • 100 gramų grybų (džiovinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tokį sultinį džūkijoje patiekdavo ant stalo Kūčioms ar Kalėdoms.

    Išverdami džiovinti grybai. Grybai panaudojami kitiems patiekalams, o į nuovirą įdedamas 1 kubelis (1 litrui) sultinio. Kai kurie dar deda perlinių kruopų. Sultinys valgomas (geriamas) ir karštas ir šaltas. Be nieko, arba su juoda duona.

Autorius: Tomas M.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų