Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas sultinio (kubelis)
- 100 gramų grybų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tokį sultinį džūkijoje patiekdavo ant stalo Kūčioms ar Kalėdoms.
Išverdami džiovinti grybai. Grybai panaudojami kitiems patiekalams, o į nuovirą įdedamas 1 kubelis (1 litrui) sultinio. Kai kurie dar deda perlinių kruopų. Sultinys valgomas (geriamas) ir karštas ir šaltas. Be nieko, arba su juoda duona.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas sultinio (kubelis)
- 100 gramų grybų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tokį sultinį džūkijoje patiekdavo ant stalo Kūčioms ar Kalėdoms.
Išverdami džiovinti grybai. Grybai panaudojami kitiems patiekalams, o į nuovirą įdedamas 1 kubelis (1 litrui) sultinio. Kai kurie dar deda perlinių kruopų. Sultinys valgomas (geriamas) ir karštas ir šaltas. Be nieko, arba su juoda duona.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą