Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai krakmolo
- 500 gramų miežių
- 2 vienetai kiaušinių
- šiek tiek džiūvesėlių (apvoliojimui)
- 3 valgomieji šaukštai majonezo
- 2 valgomieji šaukštai manų kruopų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš vakaro apmerkti virintu vandeniu miežius ir palikti juos nakčiai, kad išbrinktų. Ant rytojaus juos sumalti, geriausia du kartus, kad vientisa masė būtų, sudėti likusius ingredientus, viską sumaišyti, padarius kukulį apvolioti jį džiūvesėliuose ir dėti tik į gerai įkaitintą keptuvę ir kepti. Patikėkit, labai skanu:) Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai krakmolo
- 500 gramų miežių
- 2 vienetai kiaušinių
- šiek tiek džiūvesėlių (apvoliojimui)
- 3 valgomieji šaukštai majonezo
- 2 valgomieji šaukštai manų kruopų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš vakaro apmerkti virintu vandeniu miežius ir palikti juos nakčiai, kad išbrinktų. Ant rytojaus juos sumalti, geriausia du kartus, kad vientisa masė būtų, sudėti likusius ingredientus, viską sumaišyti, padarius kukulį apvolioti jį džiūvesėliuose ir dėti tik į gerai įkaitintą keptuvę ir kepti. Patikėkit, labai skanu:) Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą