INGREDIENTAI:
  -   1 valgomasis šaukštas   aguonų 
  -   2 arbatiniai šaukšteliai   cukraus pudros 
  -   50 mililitrų   cukraus 
  -   1 vienetas   kiaušinių 
  -   100 mililitrų   kvietinių miltų 
  -   1 valgomasis šaukštas   rapsų aliejaus 
  -   30 mililitrų   jogurto (liesas) 
  -   1/4 arbatinio šaukštelio   druskos 
  -   1.5 arbatinio šaukštelio   kepimo miltelių 
  -   30 mililitrų   pasukų 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Nedideliame dubenyje sumaišykite pirmuosius šešis ingredientus (miltai, cukrus, aguonos, kepimo milteliai, soda, druska). Įmuškite kiaušinį, įpilkite pasukas, jogurtą, aliejų, citrinos sultis. viską gerai išmaišyti, kad nebūtų gumulėlių. Supilstykite tešlą į keptuvės formeles. Kepkite kol spugelės gražiai paruduos.
 
 SKANAUS!   
    Autorius: Toma 
           INGREDIENTAI:
  -   1 valgomasis šaukštas   aguonų 
  -   2 arbatiniai šaukšteliai   cukraus pudros 
  -   50 mililitrų   cukraus 
  -   1 vienetas   kiaušinių 
  -   100 mililitrų   kvietinių miltų 
  -   1 valgomasis šaukštas   rapsų aliejaus 
  -   30 mililitrų   jogurto (liesas) 
  -   1/4 arbatinio šaukštelio   druskos 
  -   1.5 arbatinio šaukštelio   kepimo miltelių 
  -   30 mililitrų   pasukų 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Nedideliame dubenyje sumaišykite pirmuosius šešis ingredientus (miltai, cukrus, aguonos, kepimo milteliai, soda, druska). Įmuškite kiaušinį, įpilkite pasukas, jogurtą, aliejų, citrinos sultis. viską gerai išmaišyti, kad nebūtų gumulėlių. Supilstykite tešlą į keptuvės formeles. Kepkite kol spugelės gražiai paruduos.
 
 SKANAUS!   
    Autorius: Toma 
                  REKOMENDUOJAME  
                 TOLIAU SKAITYKITE  
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI