REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas aguonų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus pudros
  • 50 mililitrų cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 100 mililitrų kvietinių miltų
  • 1 valgomasis šaukštas rapsų aliejaus
  • 30 mililitrų jogurto (liesas)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 30 mililitrų pasukų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nedideliame dubenyje sumaišykite pirmuosius šešis ingredientus (miltai, cukrus, aguonos, kepimo milteliai, soda, druska). Įmuškite kiaušinį, įpilkite pasukas, jogurtą, aliejų, citrinos sultis. viską gerai išmaišyti, kad nebūtų gumulėlių. Supilstykite tešlą į keptuvės formeles. Kepkite kol spugelės gražiai paruduos.

    SKANAUS!

Autorius: Toma

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas aguonų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus pudros
  • 50 mililitrų cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 100 mililitrų kvietinių miltų
  • 1 valgomasis šaukštas rapsų aliejaus
  • 30 mililitrų jogurto (liesas)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 30 mililitrų pasukų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nedideliame dubenyje sumaišykite pirmuosius šešis ingredientus (miltai, cukrus, aguonos, kepimo milteliai, soda, druska). Įmuškite kiaušinį, įpilkite pasukas, jogurtą, aliejų, citrinos sultis. viską gerai išmaišyti, kad nebūtų gumulėlių. Supilstykite tešlą į keptuvės formeles. Kepkite kol spugelės gražiai paruduos.

    SKANAUS!

Autorius: Toma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų