INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų (lapeliai)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai svogūnų
- 1 kilogramas kiaulienos (malta)
- 300 gramų voveraičių
- 300 gramų sūris
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių
- 2 vienetai cukinijos
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Cukinijas perpjauname per pusę, išimame vidurius su sėklomis , pabarstome druska ir pipirais, dedame ant blėkutės.
Į faršą susedame pjaustytas voveraites ir svogūnus, bei baziliko lapelius, dedame druskos , pipirų, santa marijos mėsos prieskonių, viską sumaišome ir sudedame į cukinijas.
Pomidorus nuplikome verdančiu vandeniu ir nulupame, supjautome riekelėmis ir sudedame ant faršo.
Sutarkuojame smulkiai sūrį ir užbarstome ant pomidorų.
Kepame orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje apie 45-60 minučių. Paragaukite skonis tikrai super, mūsų šeimai labai patinką.Skanaus.
Autorius: Engrida
REKLAMA