INGREDIENTAI:
  -   šiek tiek   bazilikų (lapeliai) 
-   šiek tiek   juodųjų pipirų 
-   2 vienetai   svogūnų 
-   1 kilogramas   kiaulienos (malta) 
-   300 gramų   voveraičių 
-   300 gramų   sūris 
-   šiek tiek   druskos 
-   šiek tiek   prieskonių 
-   2 vienetai   cukinijos 
  Paruošimo laikas: Apie 1 val.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Cukinijas perpjauname per pusę, išimame vidurius su sėklomis , pabarstome druska ir pipirais, dedame ant blėkutės.
 
 Į faršą susedame pjaustytas voveraites ir svogūnus, bei baziliko lapelius, dedame druskos , pipirų, santa marijos mėsos prieskonių, viską sumaišome ir sudedame į cukinijas.
 
 Pomidorus nuplikome verdančiu vandeniu ir nulupame, supjautome riekelėmis ir sudedame ant faršo.
 
 Sutarkuojame smulkiai sūrį ir užbarstome ant pomidorų.
 
 Kepame orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje apie 45-60 minučių. Paragaukite skonis tikrai super, mūsų šeimai labai patinką.Skanaus.
   Autorius: Engrida 
     REKLAMA