Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai apelsinų
- 0.5 kilogramo cukraus
- 1 valgomasis šaukštas citrinos rūgšties
- 1 vienetas cukinijos (apie 2kg)
- 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Cukinija nulupti, išimti sėklas, susipjaustyti gabaliukais ir permalti per mėsmalę. Apelsinus keliom minutėm įmesti į verdantį vandenį, išimti sėklas ir taip pat permalti mėsmale. Viską sudėti į puodą su cukrumi, citrinos rūgštimi, virti apie valandą nuolat pamaišant. Sudėti į nedidelius stiklainiukus ir laikyti šaldytuve.
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai apelsinų
- 0.5 kilogramo cukraus
- 1 valgomasis šaukštas citrinos rūgšties
- 1 vienetas cukinijos (apie 2kg)
- 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Cukinija nulupti, išimti sėklas, susipjaustyti gabaliukais ir permalti per mėsmalę. Apelsinus keliom minutėm įmesti į verdantį vandenį, išimti sėklas ir taip pat permalti mėsmale. Viską sudėti į puodą su cukrumi, citrinos rūgštimi, virti apie valandą nuolat pamaišant. Sudėti į nedidelius stiklainiukus ir laikyti šaldytuve.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą