Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 6 valgomieji šaukštai cukraus pudros
- 6 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis)
- 1 vienetas vanilės (ankštys)
- 6 vienetai kiaušinių (tryniai)
- 500 mililitrų grietinėlės (36% riebumo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grietinėlę supilame į puodą, sudedame per pusę perlaužtą vanilės ankštį ir verdame, kol suputos.
Išvirus atvėsiname.
Trynius su cukraus pudra išplakame iki baltos masės ir įmaišome į atvėsintą grietinėlę.
Gautą masę supilame į kepimo indą, dedame į aukštesnę orkaitės lentyną, orkaitės apačioje padedame skardą su vandeniu ir kepame apie 30 min. 160 laipsnių temperatūroje.
Iškeptą kremą paliekame atvėsti, o atvėsusį padedame 4 val. į šaldytuvą.
Prieš patiekiant atsargiai nusausiname kremo paviršių popieriniu rankšluosčiu, apibarstome ruduoju cukrumi ir padeginame specialiu dujiniu degikliu, kol cukrus karamelizuojasi.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 6 valgomieji šaukštai cukraus pudros
- 6 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis)
- 1 vienetas vanilės (ankštys)
- 6 vienetai kiaušinių (tryniai)
- 500 mililitrų grietinėlės (36% riebumo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grietinėlę supilame į puodą, sudedame per pusę perlaužtą vanilės ankštį ir verdame, kol suputos.
Išvirus atvėsiname.
Trynius su cukraus pudra išplakame iki baltos masės ir įmaišome į atvėsintą grietinėlę.
Gautą masę supilame į kepimo indą, dedame į aukštesnę orkaitės lentyną, orkaitės apačioje padedame skardą su vandeniu ir kepame apie 30 min. 160 laipsnių temperatūroje.
Iškeptą kremą paliekame atvėsti, o atvėsusį padedame 4 val. į šaldytuvą.
Prieš patiekiant atsargiai nusausiname kremo paviršių popieriniu rankšluosčiu, apibarstome ruduoju cukrumi ir padeginame specialiu dujiniu degikliu, kol cukrus karamelizuojasi.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą