Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai citrinų
- 5 valgomieji šaukštai cukraus
- 4 vienetai kiaušinių
- 12 gramų želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Trynius atskirti nuo baltymų.
Nutarkuoti žievelę nuo pusės citrinos.
Ištrinti trynius su cukrumi ir citrinos žievele.
Želatiną ištirpinti 0,5 stiklinėje karšto vandens (10-15 min).
Išspausti iš citrinų sultis ir pašildyti, neužvirinti.
Ištirpinti citrinų sultyse želatiną, atvėsinti ir sumaišyti su trynių mase.
Baltymus išplakti iki putų ir atsargiai įmaišyti į citrininę masę.
Gautą kremą sukrėsti į kremines.
Papuošti kremą plakta grietinėle, šokoladu ar pan.
Palaikyti šaldytuve, kad sustingtų.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai citrinų
- 5 valgomieji šaukštai cukraus
- 4 vienetai kiaušinių
- 12 gramų želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Trynius atskirti nuo baltymų.
Nutarkuoti žievelę nuo pusės citrinos.
Ištrinti trynius su cukrumi ir citrinos žievele.
Želatiną ištirpinti 0,5 stiklinėje karšto vandens (10-15 min).
Išspausti iš citrinų sultis ir pašildyti, neužvirinti.
Ištirpinti citrinų sultyse želatiną, atvėsinti ir sumaišyti su trynių mase.
Baltymus išplakti iki putų ir atsargiai įmaišyti į citrininę masę.
Gautą kremą sukrėsti į kremines.
Papuošti kremą plakta grietinėle, šokoladu ar pan.
Palaikyti šaldytuve, kad sustingtų.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą