Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai citrinų
  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 12 gramų želatinos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Trynius atskirti nuo baltymų.
    Nutarkuoti žievelę nuo pusės citrinos.
    Ištrinti trynius su cukrumi ir citrinos žievele.
    Želatiną ištirpinti 0,5 stiklinėje karšto vandens (10-15 min).
    Išspausti iš citrinų sultis ir pašildyti, neužvirinti.
    Ištirpinti citrinų sultyse želatiną, atvėsinti ir sumaišyti su trynių mase.
    Baltymus išplakti iki putų ir atsargiai įmaišyti į citrininę masę.
    Gautą kremą sukrėsti į kremines.
    Papuošti kremą plakta grietinėle, šokoladu ar pan.
    Palaikyti šaldytuve, kad sustingtų.

Autorius: Vanda

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai citrinų
  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 12 gramų želatinos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Trynius atskirti nuo baltymų.
    Nutarkuoti žievelę nuo pusės citrinos.
    Ištrinti trynius su cukrumi ir citrinos žievele.
    Želatiną ištirpinti 0,5 stiklinėje karšto vandens (10-15 min).
    Išspausti iš citrinų sultis ir pašildyti, neužvirinti.
    Ištirpinti citrinų sultyse želatiną, atvėsinti ir sumaišyti su trynių mase.
    Baltymus išplakti iki putų ir atsargiai įmaišyti į citrininę masę.
    Gautą kremą sukrėsti į kremines.
    Papuošti kremą plakta grietinėle, šokoladu ar pan.
    Palaikyti šaldytuve, kad sustingtų.

Autorius: Vanda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų