Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
- 175 gramai kvietinių miltų
- 350 mililitrų vandens
- šiek tiek druskos
- 1 stiklinė aliejaus (virimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vandenį su druska užvirinti, palaipsniui suberti miltus ir greitai maišyti mediniu šaukštu, kol tešla atšoks nuo indo sienelių. Atšaldyti.
Puode įkaitinti aliejų iki 160°C. Tešlą sudėti į konditerinį švirkštą su žvaigždės formos antgaliu ir į įkaitusį aliejų išspausti pyragėlius. Virti, kol gražiai paruduos. Išgriebtus dėti ant vienkartinių rankšluosčių, kad susigertų riebalų perteklius. Apibarstyti cukraus pudra ir patiekti su šokoladiniu padažu.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
- 175 gramai kvietinių miltų
- 350 mililitrų vandens
- šiek tiek druskos
- 1 stiklinė aliejaus (virimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vandenį su druska užvirinti, palaipsniui suberti miltus ir greitai maišyti mediniu šaukštu, kol tešla atšoks nuo indo sienelių. Atšaldyti.
Puode įkaitinti aliejų iki 160°C. Tešlą sudėti į konditerinį švirkštą su žvaigždės formos antgaliu ir į įkaitusį aliejų išspausti pyragėlius. Virti, kol gražiai paruduos. Išgriebtus dėti ant vienkartinių rankšluosčių, kad susigertų riebalų perteklius. Apibarstyti cukraus pudra ir patiekti su šokoladiniu padažu.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą