Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų (smulkintas)
- 3 česnakų
- šiek tiek petražolių (smulkintos)
- 3 vienetai kiaušinių (tryniai)
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 0.5 stiklinės pieno (arba grietinėlė)
- 100 gramų sūris (tarkuotas)
- 400 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- 100 gramų sviesto (arba margarinas)
- 2 saujos svogūnų laiškų (smulkinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 300 g varškės sutrinama su minkštu sviestu, šiek tiek druskos bei miltais ir gauta tešla išklojama sviestu patepta kepimo forma.
Likę 100 g varškės sumaišoma su 2 kiaušinių tryniais, tarkuotu sūriu, pienu, susmulkintu česnaku, baziliku, svogūnų laiškais, petražolėmis ir šiek tiek druskos.
Gauta masė sudedama į kepimo formą ant tešlos ir viskas aptepama plaktu 1 kiaušinio tryniu.
Kepama apie 30-40 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų (smulkintas)
- 3 česnakų
- šiek tiek petražolių (smulkintos)
- 3 vienetai kiaušinių (tryniai)
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 0.5 stiklinės pieno (arba grietinėlė)
- 100 gramų sūris (tarkuotas)
- 400 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- 100 gramų sviesto (arba margarinas)
- 2 saujos svogūnų laiškų (smulkinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 300 g varškės sutrinama su minkštu sviestu, šiek tiek druskos bei miltais ir gauta tešla išklojama sviestu patepta kepimo forma.
Likę 100 g varškės sumaišoma su 2 kiaušinių tryniais, tarkuotu sūriu, pienu, susmulkintu česnaku, baziliku, svogūnų laiškais, petražolėmis ir šiek tiek druskos.
Gauta masė sudedama į kepimo formą ant tešlos ir viskas aptepama plaktu 1 kiaušinio tryniu.
Kepama apie 30-40 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą