Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų (smulkintas)
  • 3 česnakų
  • šiek tiek petražolių (smulkintos)
  • 3 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės pieno (arba grietinėlė)
  • 100 gramų sūris (tarkuotas)
  • 400 gramų varškės
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto (arba margarinas)
  • 2 saujos svogūnų laiškų (smulkinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 300 g varškės sutrinama su minkštu sviestu, šiek tiek druskos bei miltais ir gauta tešla išklojama sviestu patepta kepimo forma.
    Likę 100 g varškės sumaišoma su 2 kiaušinių tryniais, tarkuotu sūriu, pienu, susmulkintu česnaku, baziliku, svogūnų laiškais, petražolėmis ir šiek tiek druskos.
    Gauta masė sudedama į kepimo formą ant tešlos ir viskas aptepama plaktu 1 kiaušinio tryniu.
    Kepama apie 30-40 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus.

Autorius: Vika

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų (smulkintas)
  • 3 česnakų
  • šiek tiek petražolių (smulkintos)
  • 3 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės pieno (arba grietinėlė)
  • 100 gramų sūris (tarkuotas)
  • 400 gramų varškės
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto (arba margarinas)
  • 2 saujos svogūnų laiškų (smulkinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 300 g varškės sutrinama su minkštu sviestu, šiek tiek druskos bei miltais ir gauta tešla išklojama sviestu patepta kepimo forma.
    Likę 100 g varškės sumaišoma su 2 kiaušinių tryniais, tarkuotu sūriu, pienu, susmulkintu česnaku, baziliku, svogūnų laiškais, petražolėmis ir šiek tiek druskos.
    Gauta masė sudedama į kepimo formą ant tešlos ir viskas aptepama plaktu 1 kiaušinio tryniu.
    Kepama apie 30-40 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus.

Autorius: Vika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų