Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių (didelės)
- 20 gramų margarino
- 1 vienetas morkų
- 100 mililitrų grietinėlės
- 1 vienetas sultinio (kubelis)
- 400 gramų burokėlių (marinuoti)
- 200 gramų grybų (marinuoti arba išvirti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į verdantį vandelį sudedame kubeliais pjaustytas bulves ir tarkuotą morką. Įmetame kubelį sultinio. Ant margarino pakepiname grybus ir suberiame i sriubą. Po 10 min. suberiame tarkuotus marinuotus burokėlius, supilam grietinėlę ir dar paverdam 5 min. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių (didelės)
- 20 gramų margarino
- 1 vienetas morkų
- 100 mililitrų grietinėlės
- 1 vienetas sultinio (kubelis)
- 400 gramų burokėlių (marinuoti)
- 200 gramų grybų (marinuoti arba išvirti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į verdantį vandelį sudedame kubeliais pjaustytas bulves ir tarkuotą morką. Įmetame kubelį sultinio. Ant margarino pakepiname grybus ir suberiame i sriubą. Po 10 min. suberiame tarkuotus marinuotus burokėlius, supilam grietinėlę ir dar paverdam 5 min. Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą