Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių (didelės)
  • 20 gramų margarino
  • 1 vienetas morkų
  • 100 mililitrų grietinėlės
  • 1 vienetas sultinio (kubelis)
  • 400 gramų burokėlių (marinuoti)
  • 200 gramų grybų (marinuoti arba išvirti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į verdantį vandelį sudedame kubeliais pjaustytas bulves ir tarkuotą morką. Įmetame kubelį sultinio. Ant margarino pakepiname grybus ir suberiame i sriubą. Po 10 min. suberiame tarkuotus marinuotus burokėlius, supilam grietinėlę ir dar paverdam 5 min. Skanaus.

Autorius: sandra

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių (didelės)
  • 20 gramų margarino
  • 1 vienetas morkų
  • 100 mililitrų grietinėlės
  • 1 vienetas sultinio (kubelis)
  • 400 gramų burokėlių (marinuoti)
  • 200 gramų grybų (marinuoti arba išvirti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į verdantį vandelį sudedame kubeliais pjaustytas bulves ir tarkuotą morką. Įmetame kubelį sultinio. Ant margarino pakepiname grybus ir suberiame i sriubą. Po 10 min. suberiame tarkuotus marinuotus burokėlius, supilam grietinėlę ir dar paverdam 5 min. Skanaus.

Autorius: sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų