REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 saujos burokėlių (lapai (švieži))
  • 3 vienetai bulvių ((vidutinės))
  • 4 gabalai kiaulienos ((šoninė arba kumpis, su lašinukais))
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 saujos burokėlių (lapai (švieži))
  • 3 vienetai bulvių ((vidutinės))
  • 4 gabalai kiaulienos ((šoninė arba kumpis, su lašinukais))
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustome ne itin mažais gabaliukais ir virti, kol beveik išvirs.
  2. Kitame puode nusiplikyti burokėlių lapus. Supjaustyti norimo dydžio gabaliukais bulves.
  3. Prieš mėsai baigiant virti, ant jos sudedamos bulvės ir 10 –ties virimo minučių sudėti nuvirtus burokėlių lapus. Įberti druskos. Patiekti su grietine.

    Skanaus.

Autorius: Silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų