Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 150 gramų kiaulės lašinių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek grybų (džiovinti (pvz., baravykai))
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves nuskusti, sutarkuoti ir užplikyti verdančiu vandeniu (maždaug puse stiklinės, kad masė nebūtų per skysta).
Svogūną susmulkinti, lašinukus smulkiai supjaustyti ir paspirginti kartu juos keptuvėje, kol gražiai apskrus.
Grybus apvirti, susmulkinti ir šiek tiek patroškinti kartu su kepintais lašinukais bei svogūnu.
Viską supilti į bulvių tarkius, pasūdyti, papipirinti ir gerai išmaišyti.
Supilti į karščiui atsparų kepimo indą ir pašauti į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 55 min.
Patiekti su spirgučių ir grietinės padažu.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 150 gramų kiaulės lašinių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek grybų (džiovinti (pvz., baravykai))
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves nuskusti, sutarkuoti ir užplikyti verdančiu vandeniu (maždaug puse stiklinės, kad masė nebūtų per skysta).
Svogūną susmulkinti, lašinukus smulkiai supjaustyti ir paspirginti kartu juos keptuvėje, kol gražiai apskrus.
Grybus apvirti, susmulkinti ir šiek tiek patroškinti kartu su kepintais lašinukais bei svogūnu.
Viską supilti į bulvių tarkius, pasūdyti, papipirinti ir gerai išmaišyti.
Supilti į karščiui atsparų kepimo indą ir pašauti į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 55 min.
Patiekti su spirgučių ir grietinės padažu.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą