Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas bulvių (sutrintos)
- 1 valgomasis šaukštas krakmolo
- 2 valgomieji šaukštai margarino
- 2 vienetai kiaušinių
- 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- 5 vienetai dešrelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dešreles nulupti ir perpjauti išilgai į kelias dalis.
Į bulvių košę įmušti kiaušinius, įdėti margariną, miltus, krakmolą, druską, maltus pipirus ir gerai išmaišyti.
Iš bulvių tešlos padaryti rutuliuką, suploti jį, į vidurį įdėti dešrelės juostelę, susukti ir išvolioti džiūvėsėliuose.
Kepti fritiūrinėje arba keptuvėje, kol gražiai parus.
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas bulvių (sutrintos)
- 1 valgomasis šaukštas krakmolo
- 2 valgomieji šaukštai margarino
- 2 vienetai kiaušinių
- 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- 5 vienetai dešrelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dešreles nulupti ir perpjauti išilgai į kelias dalis.
Į bulvių košę įmušti kiaušinius, įdėti margariną, miltus, krakmolą, druską, maltus pipirus ir gerai išmaišyti.
Iš bulvių tešlos padaryti rutuliuką, suploti jį, į vidurį įdėti dešrelės juostelę, susukti ir išvolioti džiūvėsėliuose.
Kepti fritiūrinėje arba keptuvėje, kol gražiai parus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą