REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų svogūnų
  • 750 gramų bruknių
  • 200 mililitrų acto (raudonojo vyno)
  • 200 gramų cukraus
  • 1 žiupsnelis pipirai (kajeno)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos (rūpi )

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų svogūnų
  • 750 gramų bruknių
  • 200 mililitrų acto (raudonojo vyno)
  • 200 gramų cukraus
  • 1 žiupsnelis pipirai (kajeno)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos (rūpi )

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnus sukapoti smulkiai. Bruknes nuplauti per sietą, o tada nusausinti popieriniu rankšluosčiu. Viską suberti į puodą ir kartu cu actu, druska, cukrumi ir kajeno pipirais užvirkite ir kaitinkite toliau , ant vidutinės ugnies 45 min. Dar karštą padažą supilstyti į sterilius stiklainukus ir užsukite.
    Puikiai tiks prie mėsos kepsnių.

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų