REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 kilogramo cukraus
  • 1 stiklinė vandens
  • 1 kilogramas braškių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Cukrų ištirpinti karštame vandenyje ir užvirinti.
    Paruoštas uogas suberti į verdantį cukraus sirupą, 2-3 min. pavirti.
    Nukėlus nuo ugnies palaikyti 15-20 min. vėsioje vietoje.
    Po to uogų masę vėl virti 2-3 min. ir vėl palaikyti 15-20 min.
    Tai kartoti 5 kartus.
    Uogas iš sirupo išgriebti, sudėti į stiklainius šiek tiek paslegiant.
    Dalį sirupo pavirti 15-20 min. ir karštą užpilti ant uogų.
    Stiklainius uždaryti metaliniais dangteliais.

Autorius: justelez

INGREDIENTAI:

  • 1.5 kilogramo cukraus
  • 1 stiklinė vandens
  • 1 kilogramas braškių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Cukrų ištirpinti karštame vandenyje ir užvirinti.
    Paruoštas uogas suberti į verdantį cukraus sirupą, 2-3 min. pavirti.
    Nukėlus nuo ugnies palaikyti 15-20 min. vėsioje vietoje.
    Po to uogų masę vėl virti 2-3 min. ir vėl palaikyti 15-20 min.
    Tai kartoti 5 kartus.
    Uogas iš sirupo išgriebti, sudėti į stiklainius šiek tiek paslegiant.
    Dalį sirupo pavirti 15-20 min. ir karštą užpilti ant uogų.
    Stiklainius uždaryti metaliniais dangteliais.

Autorius: justelez

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų