Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2.5 valgomojo šaukšto krakmolo
- 2 vienetai svogūnų
- 500 gramų kiaulienos (galima vištienos, triušienos ar kalakutienos)
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- šiek tiek prieskonių (mėsos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsa supjaustoma kiek galima mažesniais gabalėliais, sumaišoma su prieskoniais ir sudedami smulkiai supjaustyti svogūnai.
Išplakami kiaušiniai, į juos dedamas majonezas bei krakmolas ir viskas labai gerai išplakama.
Šis plakinys užpilamas ant paruoštos mėsos ir viskas gerai išmaišoma.
Mėsa paliekama apie 20 minučių pastovėti.
Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dedama po šaukštą šios masės ir kepami blyneliai.
Iškepti blyneliai patiekiami su salotomis, bulvėmis ar mėgstama koše.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 2.5 valgomojo šaukšto krakmolo
- 2 vienetai svogūnų
- 500 gramų kiaulienos (galima vištienos, triušienos ar kalakutienos)
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- šiek tiek prieskonių (mėsos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsa supjaustoma kiek galima mažesniais gabalėliais, sumaišoma su prieskoniais ir sudedami smulkiai supjaustyti svogūnai.
Išplakami kiaušiniai, į juos dedamas majonezas bei krakmolas ir viskas labai gerai išplakama.
Šis plakinys užpilamas ant paruoštos mėsos ir viskas gerai išmaišoma.
Mėsa paliekama apie 20 minučių pastovėti.
Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dedama po šaukštą šios masės ir kepami blyneliai.
Iškepti blyneliai patiekiami su salotomis, bulvėmis ar mėgstama koše.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą