• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai aviečių
  • 4 vienetai gervuogių
  • 100 mililitrų putojančio vyno

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Avietes ir gervuoges suberiame į taurę ir sutriname. Po to supilame putojantį vyną.

Autorius: Ilona

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai aviečių
  • 4 vienetai gervuogių
  • 100 mililitrų putojančio vyno

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Avietes ir gervuoges suberiame į taurę ir sutriname. Po to supilame putojantį vyną.

Autorius: Ilona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų