REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek ryžių (virti)
  • 1 vienetas kiaušinių (virti)
  • 2 vienetai dešrelių (keptos („aštunkojai“))
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek krabų lazdelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. „Bento“ - tai japoniški priešpiečiai, kuriuos japonai valgo per pietus.
    „Bento“ yra įvairiausių rušių, todėl galima naudoti kokius tik norit produktus. Bet svarbiausia, kad bento sudėtyje būtų ryžiai ir daržovės, bei maistas, kuris gali būti skanus ir atvėsęs.
    Papildomai šiam receptui dar reikės dviejų gabaliukų sušio su krabų lazdelėmis.
    Dėžutėje pradėkite formuoti apskritima iš ryžių (naudokite tam apvalią formelę).
    Perpjaukite morką per pusę ir dar kartą per puse, iš agurko iškirpkite norimos formos burnytę ir uždėkite ant ryžių, kad gautusi veidelis.
    Šalia į keksiukų formelę įdėkite suši gabalėlius ir papuoškite agurku ir morka, kaip matote paveikslėlyje.
    Iš kitos pusės ryžių į keksiukų formelę įdėkite iškepusius „aštunkojus“ bei papuoškite juos mojonezu.
    Šalia „aštunkojų“ į keksiukų formlelę įdėkite kiaušinį ant kurio prieš tai galite padaryti su peiliu kokį nors ornamentą.
    Papuoškite iš šonų kiaušinį krabų lazdele (prieš tai ją suplėšikite dalimis) bei agurku su morka.
    Bento gali būti valgomas jau iš karto.
    Skanaus.

Autorius: Monika

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek ryžių (virti)
  • 1 vienetas kiaušinių (virti)
  • 2 vienetai dešrelių (keptos („aštunkojai“))
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek krabų lazdelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. „Bento“ - tai japoniški priešpiečiai, kuriuos japonai valgo per pietus.
    „Bento“ yra įvairiausių rušių, todėl galima naudoti kokius tik norit produktus. Bet svarbiausia, kad bento sudėtyje būtų ryžiai ir daržovės, bei maistas, kuris gali būti skanus ir atvėsęs.
    Papildomai šiam receptui dar reikės dviejų gabaliukų sušio su krabų lazdelėmis.
    Dėžutėje pradėkite formuoti apskritima iš ryžių (naudokite tam apvalią formelę).
    Perpjaukite morką per pusę ir dar kartą per puse, iš agurko iškirpkite norimos formos burnytę ir uždėkite ant ryžių, kad gautusi veidelis.
    Šalia į keksiukų formelę įdėkite suši gabalėlius ir papuoškite agurku ir morka, kaip matote paveikslėlyje.
    Iš kitos pusės ryžių į keksiukų formelę įdėkite iškepusius „aštunkojus“ bei papuoškite juos mojonezu.
    Šalia „aštunkojų“ į keksiukų formlelę įdėkite kiaušinį ant kurio prieš tai galite padaryti su peiliu kokį nors ornamentą.
    Papuoškite iš šonų kiaušinį krabų lazdele (prieš tai ją suplėšikite dalimis) bei agurku su morka.
    Bento gali būti valgomas jau iš karto.
    Skanaus.

Autorius: Monika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų