REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1.5 valgomojo šaukšto bazilikų (smulkintas, džiovintas)
- 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
- 2 česnakų
- 2 vienetai pomidorų pastos (konservuoti savo sultyse, skardinės)
- 1 stiklinė grietinėlės
- 0.5 stiklinės sviesto
- 2 stiklinės sultinio (vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sutrinkite pomidorus be odelių ir sumaišykite viename puode su vištienos sultiniu, baziliku, cukrumi ir smulkintu česnaku.
Užkaiskite ir užvirkite virš vidutinės ugnies.
Užvirus, sumažinkite ugnį ir pavirkite dar apie 30 minučių.
Iš tiesų, kuo ilgiau virsite, tuo skanesnė bus sriuba.
Kai sriuba baigė virti, nukelkite ją nuo ugnies ir įmaišykite grietinėlę bei sviestą.
Patiekite su skrudinta balta duona.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1.5 valgomojo šaukšto bazilikų (smulkintas, džiovintas)
- 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
- 2 česnakų
- 2 vienetai pomidorų pastos (konservuoti savo sultyse, skardinės)
- 1 stiklinė grietinėlės
- 0.5 stiklinės sviesto
- 2 stiklinės sultinio (vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sutrinkite pomidorus be odelių ir sumaišykite viename puode su vištienos sultiniu, baziliku, cukrumi ir smulkintu česnaku.
Užkaiskite ir užvirkite virš vidutinės ugnies.
Užvirus, sumažinkite ugnį ir pavirkite dar apie 30 minučių.
Iš tiesų, kuo ilgiau virsite, tuo skanesnė bus sriuba.
Kai sriuba baigė virti, nukelkite ją nuo ugnies ir įmaišykite grietinėlę bei sviestą.
Patiekite su skrudinta balta duona.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą