Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai agurkų (marinuoti)
- 1 valgomasis šaukštas garstyčių
- 1 sauja svogūnų (laiškai)
- 4 vienetai svogūnų (raudonasis)
- 1 valgomasis šaukštas acto
- 4 valgomieji šaukštai majonezo
- 350 gramų dešros (rūkyta)
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai grietinės
- šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
- 200 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dešrą nulupti ir supjaustyti plonais gabaliukais.
Sūrį supjaustyti kubeliais.
Agurkus - šiaudeliais.
Svogūnus - plonais žiedais.
Svogūnėlius, petražoles susmulkinti.
Majonezą suplakti su grietine, actu, garstyčiomis. Pasūdyti ir įberti pipirų.
Visus ingredientus sudėti į indą, užpilti padažu, palaikyti 15 min, kad nusistovėtų.
Salotas valgyti su juoda duona.
Tinka prie degtinės.
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai agurkų (marinuoti)
- 1 valgomasis šaukštas garstyčių
- 1 sauja svogūnų (laiškai)
- 4 vienetai svogūnų (raudonasis)
- 1 valgomasis šaukštas acto
- 4 valgomieji šaukštai majonezo
- 350 gramų dešros (rūkyta)
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai grietinės
- šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
- 200 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dešrą nulupti ir supjaustyti plonais gabaliukais.
Sūrį supjaustyti kubeliais.
Agurkus - šiaudeliais.
Svogūnus - plonais žiedais.
Svogūnėlius, petražoles susmulkinti.
Majonezą suplakti su grietine, actu, garstyčiomis. Pasūdyti ir įberti pipirų.
Visus ingredientus sudėti į indą, užpilti padažu, palaikyti 15 min, kad nusistovėtų.
Salotas valgyti su juoda duona.
Tinka prie degtinės.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą