REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai agurkų (marinuoti)
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių
  • 1 sauja svogūnų (laiškai)
  • 4 vienetai svogūnų (raudonasis)
  • 1 valgomasis šaukštas acto
  • 4 valgomieji šaukštai majonezo
  • 350 gramų dešros (rūkyta)
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
  • 200 gramų sūris

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dešrą nulupti ir supjaustyti plonais gabaliukais.
    Sūrį supjaustyti kubeliais.
    Agurkus - šiaudeliais.
    Svogūnus - plonais žiedais.
    Svogūnėlius, petražoles susmulkinti.
    Majonezą suplakti su grietine, actu, garstyčiomis. Pasūdyti ir įberti pipirų.
    Visus ingredientus sudėti į indą, užpilti padažu, palaikyti 15 min, kad nusistovėtų.
    Salotas valgyti su juoda duona.
    Tinka prie degtinės.

Autorius: Lialia

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai agurkų (marinuoti)
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių
  • 1 sauja svogūnų (laiškai)
  • 4 vienetai svogūnų (raudonasis)
  • 1 valgomasis šaukštas acto
  • 4 valgomieji šaukštai majonezo
  • 350 gramų dešros (rūkyta)
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
  • 200 gramų sūris

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dešrą nulupti ir supjaustyti plonais gabaliukais.
    Sūrį supjaustyti kubeliais.
    Agurkus - šiaudeliais.
    Svogūnus - plonais žiedais.
    Svogūnėlius, petražoles susmulkinti.
    Majonezą suplakti su grietine, actu, garstyčiomis. Pasūdyti ir įberti pipirų.
    Visus ingredientus sudėti į indą, užpilti padažu, palaikyti 15 min, kad nusistovėtų.
    Salotas valgyti su juoda duona.
    Tinka prie degtinės.

Autorius: Lialia

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų