REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų (skiltelė)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 100 gramų porų
  • 6 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 50 gramų baltojo vyno
  • 8 vienetai baravykų (vidutinio dydžio)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuvalykite baravykus šepetėliu. Jeigu plausite - labai gerai nusausinkite.
    Nuvalytus baravykus supjaustykite plonomis juostemėmis ir pakepinkite alyvuogių aliejuje, kol gražiai apskrus.
    Pakepintus baravykus pagardinkite druska ir pipirais.
    Ištrinkite lėkštę parpjauta skiltele česnako ir sudėkite į ją pakepintus baravykus.
    Susmulkinkite česnaką, kuriuo trynėte lėkštę, suberkite į atskirą dubenėlį ir apipilkite 2 šaukštais aliejaus.
    Supjaustykite porus plonais žiedeliais, šiek tiek pakepinkite labai gerai įkaitintame aliejuje, supilkite vyną, dar 1-2 min. pakepinkite ir užpilkite ant baravykų.
    Apšlakstykite aliejumi su česnakais.
    Skanaus.

Autorius: Inga

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų (skiltelė)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 100 gramų porų
  • 6 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 50 gramų baltojo vyno
  • 8 vienetai baravykų (vidutinio dydžio)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuvalykite baravykus šepetėliu. Jeigu plausite - labai gerai nusausinkite.
    Nuvalytus baravykus supjaustykite plonomis juostemėmis ir pakepinkite alyvuogių aliejuje, kol gražiai apskrus.
    Pakepintus baravykus pagardinkite druska ir pipirais.
    Ištrinkite lėkštę parpjauta skiltele česnako ir sudėkite į ją pakepintus baravykus.
    Susmulkinkite česnaką, kuriuo trynėte lėkštę, suberkite į atskirą dubenėlį ir apipilkite 2 šaukštais aliejaus.
    Supjaustykite porus plonais žiedeliais, šiek tiek pakepinkite labai gerai įkaitintame aliejuje, supilkite vyną, dar 1-2 min. pakepinkite ir užpilkite ant baravykų.
    Apšlakstykite aliejumi su česnakais.
    Skanaus.

Autorius: Inga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų