Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų (skiltelė)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 100 gramų porų
- 6 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 50 gramų baltojo vyno
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuvalykite baravykus šepetėliu. Jeigu plausite - labai gerai nusausinkite.
Nuvalytus baravykus supjaustykite plonomis juostemėmis ir pakepinkite alyvuogių aliejuje, kol gražiai apskrus.
Pakepintus baravykus pagardinkite druska ir pipirais.
Ištrinkite lėkštę parpjauta skiltele česnako ir sudėkite į ją pakepintus baravykus.
Susmulkinkite česnaką, kuriuo trynėte lėkštę, suberkite į atskirą dubenėlį ir apipilkite 2 šaukštais aliejaus.
Supjaustykite porus plonais žiedeliais, šiek tiek pakepinkite labai gerai įkaitintame aliejuje, supilkite vyną, dar 1-2 min. pakepinkite ir užpilkite ant baravykų.
Apšlakstykite aliejumi su česnakais.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų (skiltelė)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 100 gramų porų
- 6 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 50 gramų baltojo vyno
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuvalykite baravykus šepetėliu. Jeigu plausite - labai gerai nusausinkite.
Nuvalytus baravykus supjaustykite plonomis juostemėmis ir pakepinkite alyvuogių aliejuje, kol gražiai apskrus.
Pakepintus baravykus pagardinkite druska ir pipirais.
Ištrinkite lėkštę parpjauta skiltele česnako ir sudėkite į ją pakepintus baravykus.
Susmulkinkite česnaką, kuriuo trynėte lėkštę, suberkite į atskirą dubenėlį ir apipilkite 2 šaukštais aliejaus.
Supjaustykite porus plonais žiedeliais, šiek tiek pakepinkite labai gerai įkaitintame aliejuje, supilkite vyną, dar 1-2 min. pakepinkite ir užpilkite ant baravykų.
Apšlakstykite aliejumi su česnakais.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą